Novetats a DOM Internacional nou Celler: U Més U (abans 1+1=3) innovador celler de l’Alt Penedès que neix a Font-Rubí l’any 2000

NOVETATS a DOMINTERNACIONAL.COM nou Celler  U Més U (abans 1+1=3) és un innovador celler de l’Alt Penedès que neix a Font-Rubí l’any 2000

NOVETATS a DOM Internacional, nou Celler 

U Més U (abans 1+1=3) és un innovador celler de l’Alt Penedès que neix a Font-Rubí l’any 2000, tot i que els seus fundadors en Josep Antoni Bonell i en Josep Piñol ja estaven plenament vinculats al món del vi des de molt abans. Plenament compromesos en la conservació del medi ambient, varen decidir tornar als orígens, a la interpretació de l’agricultura dels seus avantpassats, aplicant el cultiu ecològic en totes les seves vinyes.

A partir d’aquestes premisses elaborem caves i vins emparats sota la Denominació d’Origen Penedès, el Consell Regulador del Cava i amb certificació ecològica del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE).

L’ART DE LA SUMA
Sumem visions, esforços, objectius. Sumem també alegries,
triomfs i celebracions. No és una suma, són moltes: l’argila i la
pedra calcària; el cep i l’abella, la vinya i el celler; el viticultor
i l’elaborador; el medi ambient i tu.
Junts, sumem.

ELS NOSTRES VALORS
Som allò que ens importa

LES PERSONES Sumen totes i cadascuna de les persones entregades a aquest projecte. La cura de la vinya, la vinificació, la criança… Tots i cadascun de nosaltres aporta el seu coneixement i experiència, crucials per a aquest projecte. LA RECERCA CONSTANT La investigació, prova i error, l’aprenentatge i l’insaciable ambició per millorar és el que ens permet augmentar la qualitat dels nostres vins any rere any. EL MEDI AMBIENT Implementar una agricultura sostenible és la nostra responsabilitat. Per això, és imprescindible el cultiu ecològic i l’observació contínua del camp. Tots els nostres caves i vins tenen la certificació orgànica del CCPAE.